Retourneren van je aankoop.


Niet tevreden? Geen probleem wij helpen je graag.

Alles over je bestelling retourneren


Het kan voorkomen dat je bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren.

Let op, het is niet de bedoeling dat je de (kleinere) meubels zelf via een bezorgdienst als PostNL retour stuurt. De kans dat de meubels beschadigen, is dan zeer aanwezig.

Wij hebben halen jouw aankoop altijd zelf terug met onze eigen transportdienst.

De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag exclusief de retourkosten binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is in de originele verpakking.


Hoe werkt de terugbetaling van mijn retourzending?


Wij betalen je terug op dezelfde wijze waarop je betaald hebt. Binnen 1 – 14 dagen na ontvangst retour-product heb je je geld terug. Dit verschilt per betaalmethode:

  • iDEAL / zelf overmaken: 1 – 5 dagen 
  •  Creditcard: volgende afschrift 
  •  Afterpay: 3 – 7 dagen 
  •  PayPal: 1 – 5 dagen

Retouradres / by Guus Magazijn:


De Brugman 7
1948 NB Beverwijk
Nederland


Niet helemaal gelukt?


Wij helpen je graag verder via chat, mail of telefoon. Bereikbaar op maandag - vrijdag van 9:00 - 18:00 en zaterdag van 10:00 - 17:00.Chat met by Guus Chat met by Guus klantenservice
Een medewerker staat voor je klaar.
WhatsApp
 
Bel met by Guus Bel ons
Een medewerker staat voor je klaar.
0251 730 048
 
Mail met by Guus Stuur ons een e-mail
Binnen 2 dagen krijg je een reactie.
klantenservice@byguus.nl