MEER

OVER ONS


NAAR DE SHOP

10 Jaar Ervaring
Gratis bezorgd
Voorgemonteerd
Bestel Via Telefoon
Garantie

Onze Kwaliteiten

Uniek Design

Onze producten worden geïmporteerd, dit maakt onze producten uniek.

Hoge Kwaliteit

Wij bieden veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten, waar u ook garantie voor krijgt.

Voorgemonteerd

Gekochte producten worden voorgemonteerd bij u thuis bezorgd. U kunt zorgeloos genieten van uw nieuwe sfeer.

By Guus – webshop

Welkom bij By Guus, een online meubel webshop gerund door 2 veelzijdige mannen die het leven met optimisme tegemoet treden en jou graag tips geven over de mooie dingen in het leven. Dat begint thuis, waar je op je gemak bent en er lekker bij wilt zitten. Met de meubels van By Guus zit je er altijd relaxt bij in een sfeervolle omgeving. Veel plezier tijdens het browsen door onze online meubelboulevard en schroom niet ons een berichtje te sturen als je hulp nodig hebt. We houden je niet langer op: let’s go shopping! Zonder dat je je huis uit hoeft vind je in onze meubel webshop een breed assortiment aan kasten, vloerkleden, klokken, tafels, diverse soorten verlichting en een reeks accessoires waar je duizelig van wordt. Koop eerst een stoel zodat je rustig zit terwijl het aanbod in de meubel webshop je overvalt.


Bezorgen op maat

By Guus promoot de passie voor een relaxt leven, ook met meubels. Zelf met grote meubels gaan zeulen heeft ongetwijfeld niet jouw voorkeur. Wij bezorgen de meubels daarom met alle plezier met speciaal meubeltransport bij je thuis en daarvoor rekenen we geen kosten. Over het bezorgtijdstip hebben we overleg. Dertig minuten voordat het meubeltransport bij jou de straat inrijdt bellen we nog even op over het exacte aflevermoment. Contact is bij By Guus sowieso een laagdrempelig gebeuren, bel ons, mail ons, WhatsApp ons, net waar jij je het lekkerst bij voelt.

Onze meubelen live bekijken

By Guus gelooft als meubelwebshop in de kracht van online winkelen, maar mocht je onze artikelen toch liever “in het echt” willen bekijken kom dan naar 1 van onze showrooms bij alle filialen van Loods5. Heb je een aankoop gedaan in de meubel webshop en kom je er thuis achter dat je toch niet zo blij bent met je aanschaf, dan hebben wij een vriendelijk en oplossingsgericht Ruilen & Retourneren beleid. We maken je het leven graag gemakkelijk!

Bekijk onze webshop

het is thuis nog nooit zo sfeervol geweest met By Guus


NAAR DE SHOP

Scroll naar top