Mangohout eettafel Barcelona 220cm

Productinformatie "Mangohout eettafel Barcelona 220cm"
By Guus mangohout eettafel Barcelona is stoere industriële eettafel in de maat 220x100x76 cm. De tafel is mooi licht gekleurd, gemaakt van mangohout en zeer goed afgewerkt. De mango hout tafel heeft zwarte stalen kruispoten. Deze tafel is ideaal in meerdere interieurs.
Houtsoort: Mangohout
Kleur hout: Goudbruin
Vorm: Rechthoekig
Kleur frame: Zwart
Frame: Staal
Montage: Gemonteerd

Dit vind je misschien ook leuk

Mangohout eettafel Barcelona 200cm
By Guus eettafel Barcelona is stoere industriële mangohout eettafel in de maat 200x100x76 cm. De tafel is mooi licht gekleurd, gemaakt van mango hout en zeer goed afgewerkt. De mango hout tafel heeft zwarte stalen kruispoten. Deze tafel is ideaal in meerdere interieurs.

€ 550,00*
Mangohout eettafel Murcia rond
Eettafel Murcia rond is een stoere robuuste mangohout eettafel. Gemaakt van mooi afgewerkt mangohout met stoere stalen poten. Het mangoblad is 4 cm dik en de hoogte van de tafel is 78 cm. Door de afmeting van 150 cm is het mogelijk om met 6 mensen aan de tafel te zitten.

€ 495,00*
Mangohout salontafel Porto set van 3
By Guus manghout salontafel set van 3 Porto. Mooi afgewerkt met een dik mango hout blad. en een metalen frame. Ideaal te gebruiken als salontafel en handig als bijzettafel

€ 189,00*
Manhout salontafel set van 2 Lissabon
By Guus mangohout bijzettafel set van 2 Lissabon. Ideale set van 2 tafels die door zijn maatvoering overal te gebruiken is. De mangohouten tafels zijn gemaakt van metaal in combinatie met mooi afgewerkt mango hout.

€ 169,00*