Garantie.


Waar je recht op hebt als het misgaat.

Als je een artikel via by Guus koopt, mag je ervan uitgaan dat het in goede staat is en blijft werken zoals verwacht bij normaal gebruik. Is er toch iets mis met je artikel, dan zoeken we zo snel mogelijk een passende oplossing.

De garantie is geldig gedurende de garantietermijn. Bovenop de standaard 2 jaar en de fabrieksgarantie weergegeven op de productpagina, kan een wettelijk garantietermijn gelden. Dit termijn staat gelijk aan de gebruiksduur die je kunt verwachten van een product. Houd er rekening mee dat, wanneer er een defect is ontstaan, je dit defect alleen kunt aanmelden binnen deze garantieperiode. 


 Alle voordelen op een rijtje: 

  1. Bij by Guus heb je minimaal 2 jaar garantie vanaf de aankoopdatum. 
  2. Bij gebreken heb je recht op vervanging of een reparatievergoeding. 
  3. Is er een nieuw product nodig? Dan betaal je geen verzendkosten. 
  4. Deze garantie geldt náást de wettelijke rechten die je als consument al hebt. 
Functioneert een product niet goed doordat het niet compleet of kapot is, dan heb je recht op garantie. Het defect mag niet ontstaan zijn doordat het product anders gebruikt is dan de bedoeling is. 

 De garantie is niet van toepassing op: 

  1. Producten die uitgesloten zijn van de by Guus garantie. Dit staat aangegeven op de productpagina. 
  2. Schade als gevolg van onjuist gebruik. Onderdelen getroffen door normale slijtage. 
  3. Producten waar wijzigingen of reparaties aan zijn uitgevoerd door partijen die niet door by Guus of de leverancier van dit product zijn goedgekeurd. 
  4. Defecten of gebreken die al bekend zijn op het moment van ontvangst/aanschaf van het product, zoals wanneer je een product in de outlet hebt gekocht. 
  5. Producten met schades of missende onderdelen op het moment van ontvangst die later dan 2 maanden na ontvangst aangemeld worden.