Filter
By Guus boekenrek Barcelona
By Guus boekenrek Barcelona is een nieuw rek met 2 deuren en 2 handige laden. Het rek is speels vormgegeven en is in verschillende interieurs toe te passen. Het mangohout is mooi licht afgewerkt en in combinatie met het zwarte metaal geeft het een robuuste uitstraling.

€ 595,00*
Buy with Apple Pay
By Guus dressoir Barcelona
By Guus dressoir Barcelona met 2 deuren en 3 laden is een stoer en elegant dressoir. Dit dressoir is gemaakt van mooi licht afgewerkt mangohout en een zwart ijzeren frame. Dit dressoir is mooi te combineren met het boekenrek Barcelona.

€ 695,00*
Buy with Apple Pay
By Guus dressoir Murcia
By Guus dressoir Murcia is een stijlvol zeer mooi en speels dressoir. Het dressoir heeft drie houten deuren om veel spulletjes in op te bergen. Het mangohout van het dressoir is mooi licht afgewerkt. Het metalen frame is zwart. Het dressoir wordt gemonteerd geleverd.

€ 595,00*
Buy with Apple Pay
By Guus Eettafel Barcelona 200
By Guus eettafel Barcelona is stoere industriële eettafel in de maat 200x100x76 cm. De tafel is mooi licht gekleurd, gemaakt van mangohout en zeer goed afgewerkt. De tafel heeft zwarte stalen kruispoten. Deze tafel is ideaal in meerdere interieurs.

€ 550,00*
Buy with Apple Pay
By Guus Eettafel Barcelona 220cm
By Guus eettafel Barcelona is stoere industriële eettafel in de maat 220x100x76 cm. De tafel is mooi licht gekleurd, gemaakt van mangohout en zeer goed afgewerkt. De tafel heeft zwarte stalen kruispoten. Deze tafel is ideaal in meerdere interieurs.

€ 595,00*
Buy with Apple Pay
By Guus Eettafel Murcia rond
Eettafel Murcia rond is een stoere robuuste eettafel. Gemaakt van mooi afgewerkt mangohout met stoere stalen poten. Het mangoblad is 4 cm dik en de hoogte van de tafel is 78 cm. Door de afmeting van 130 cm is het mogelijk om met 6 mensen aan de tafel te zitten.

€ 525,00*
Buy with Apple Pay
By Guus laptop tafel Alvega
ByGuus laptoptafel Alvega is een tafeltje wat ideaal te gebruiken is voor bij de bank. De Alvega gebruik je voor je laptop of als bijzettafel voor een kopje koffie.

€ 75,00*
Buy with Apple Pay
By Guus Salontafel Porto set van 3
Salontafel set van 3 Porto. Mooi afgewerkt met een dik mango blad. en een metalen frame. Ideaal te gebruiken als salontafel en handig als bijzettafel

€ 189,00*
Buy with Apple Pay
By Guus Salontafel set van 2 Lissabon
Bijzettafel set van 2 Lissabon. Ideale set van 2 tafels die door zijn maatvoering overal te gebruiken is. Tafels zijn gemaakt van metaal in combinatie met mooi afgewerkt mango hout.

€ 169,00*
Buy with Apple Pay
By Guus tv dressoir Barcelona 4 laden
By Guus tv dressoir Barcelona met 4 handige opbergladen. Een dressoir wat mooi te combineren is met het nieuwe rek Barcelona het hoge dressoir Barcelona. Het mangohout is mooi licht afgewerkt en in combinatie met het zwarte metaal heeft het een aparte industriële uitstraling.

€ 395,00*
Buy with Apple Pay
By Guus TV Dressoir Murcia
TV Dressoir Murcia is een elegant en stijlvol tv dressoir. De Murcia is gemaakt van stoer afgewerkt mangohout en heeft een metalen frame.

€ 395,00*
Buy with Apple Pay
DRESSOIR MURCIA MET LADEN
By Guus dressoir Murcia is een ladekast die zowel in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer gebruikt kan worden. Met de zes lades is de kast ideaal om je spulletjes in op te bergen. Deze kast heeft een stijlvolle uitstraling en is gemaakt van mooi afgewerkt mangohout met een zwart metalen frame.De kast wordt gemonteerd geleverd.

€ 595,00*
Buy with Apple Pay