Mangohout meubelen shop je bij By Guus


Ontdek zelf het grote aanbod van ecologisch verantwoorde mango hout meubels in onze webshop.


Filter
Nieuw
Acacia tv dressoir Palermo 2 deuren
By Guus tv dressoir Palermo is een zeer praktisch dressoir gemaakt van mooi afgewerkt acacia hout. Het dressoir heeft praktische planken aan de binnenkant en ook een plank in het open gedeelte. Het hout is mooi glad afgewerkt en in combinatie met het zwarte ijzer is dit een perfect dressoir.

€425.00*
Buy with Apple Pay
Nieuw
Mangohout bijzettafel Valencia (set van 3)
Mangohout bijzettafel Valencia is een set van 3 handige bijzettafels. Deze set is in elk interieur te gebruiken. De set is gemaakt van mooi glad afgewerkt mangohout en heeft een zwart metalen frame.

€129.00*
Buy with Apple Pay
Nieuw
Mangohout boekenkast Sienna
Boekenkast/ roomdivider Sienna is een mooi gemaakte kast die ook als roomdivider te gebruiken is. Mooi afgewerkt metaal en met mangohouten planken.

€399.00*
Buy with Apple Pay
Mangohout boekenrek Barcelona
By Guus mangohout boekenrek Barcelona is een nieuw rek met 2 deuren en 2 handige laden. Het rek is speels vormgegeven en is in verschillende interieurs toe te passen. Het mangohout is mooi licht afgewerkt en in combinatie met het zwarte metaal geeft het een robuuste uitstraling. Breedte 90cm - hoogte 210cm - diepte 37cmGemaakt van ecologisch Mangohout en staalMooi afgewerkt mangohoutWordt gemonteerd geleverd

€595.00*
Buy with Apple Pay
Mangohout dressoir Barcelona
By Guus mangohout dressoir Barcelona met 2 deuren en 3 laden is een stoer en elegant mangohouten dressoir. Dit dressoir is gemaakt van mooi licht afgewerkt mango hout en een zwart ijzeren frame. Dit dressoir is mooi te combineren met het boekenrek Barcelona.

€695.00*
Buy with Apple Pay
Mangohout dressoir Murcia
By Guus mangohout dressoir Murcia is een stijlvol zeer mooi en speels dressoir. Het dressoir heeft drie houten deuren om veel spulletjes in op te bergen. Het mangohout van het dressoir is mooi licht afgewerkt. Het metalen frame is zwart. Het dressoir wordt gemonteerd geleverd.

€595.00*
Buy with Apple Pay
Mangohout dressoir Murcia 6 laden
By Guus dressoir Murcia is een mangohout ladekast meubel die zowel in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer gebruikt kan worden. Met de zes lades is de kast ideaal om je spulletjes in op te bergen. Deze kast heeft een stijlvolle uitstraling en is gemaakt van mooi afgewerkt mango hout met een zwart metalen frame. De kast wordt gemonteerd geleverd.

€595.00*
Buy with Apple Pay
Mangohout eettafel Barcelona 200cm
By Guus eettafel Barcelona is stoere industriële mangohout eettafel in de maat 200x100x76 cm. De tafel is mooi licht gekleurd, gemaakt van mango hout en zeer goed afgewerkt. De mango hout tafel heeft zwarte stalen kruispoten. Deze tafel is ideaal in meerdere interieurs.

€550.00*
Buy with Apple Pay
Mangohout eettafel Barcelona 220cm
By Guus mangohout eettafel Barcelona is stoere industriële eettafel in de maat 220x100x76 cm. De tafel is mooi licht gekleurd, gemaakt van mangohout en zeer goed afgewerkt. De mango hout tafel heeft zwarte stalen kruispoten. Deze tafel is ideaal in meerdere interieurs.

€595.00*
Buy with Apple Pay
Mangohout Eettafel Murcia ovaal
Eettafel Murcia is een stijlvolle ovale tafel die in diverse interieurs door zijn mooie vorm tot zijn recht komt. Het mangohout is op kleur gemaakt en verfijnd afgewerkt. Het onderstel is stoer en gemaakt van matzwart metaal. Deze tafel wordt gedemonteerd geleverd.

€695.00*
Mangohout eettafel Murcia rond
Eettafel Murcia rond is een stoere robuuste mangohout eettafel. Gemaakt van mooi afgewerkt mangohout met stoere stalen poten. Het mangoblad is 4 cm dik en de hoogte van de tafel is 78 cm. Door de afmeting van 130 cm is het mogelijk om met 6 mensen aan de tafel te zitten.

€525.00*
Buy with Apple Pay
Nieuw
Mangohout eettafel Palemo
By Guus mangohout eettafel Palermo zwart is een prachtige glad afgewerkte ronde eettafel. Het blad is mooi zwart gelakt. Blad dikte is 4,5 cm opgedikt en is verkrijgbaar in 2 maten, namelijk 130 cm en 150 cm / hoogte 76cm. De poten zijn zwart en van metaal gemaakt.

Van €425.00*
Nieuw
Mangohout eettafel Rome
By Guus eettafel Rome is een nieuwe tafel in de collectie van By Guus. De tafel heeft een mangohout blad met metalen poten in A vorm. Deze tafel is verkrijgbaar in 4 formaten en wordt gedemonteerd geleverd.

€375.00*
Mangohout laptop tafel Alvega
By Guus mangohout laptoptafel Alvega is een tafeltje wat ideaal te gebruiken is voor bij de bank. De Alvega gebruik je voor je laptop of als bijzettafel voor een kopje koffie.

€75.00*
Buy with Apple Pay
Mangohout salontafel Murcia (set van 3)
Salontafel Murcia set van 3 is een ideale salontafel set voor in je interieur. Bestaande uit een mooie grote tafel van 140x70 cm en daarbij 2 bijzettafels van 60x65 cm. De tafels zijn afgewerkt in een mooie warme bruine tint en hebben een basis van een zwart metalen frame.

€295.00*
Buy with Apple Pay
Nieuw
Mangohout salontafel ovaal Alicante (set van 2)
ByGuus salontafel set van 2 ovaal Alicante is een compleet nieuwe en zeer interessante set salontafels. Mooi ovaal vormgegeven met een glad afgewerkt blad van mangohout en een zwart metalen frame. Afmetingen set van 2: 82 x 50 x 60 cm 70 x 46 x 40 cm

€249.00*
Buy with Apple Pay
Mangohout salontafel Porto set van 3
By Guus manghout salontafel set van 3 Porto. Mooi afgewerkt met een dik mango hout blad. en een metalen frame. Ideaal te gebruiken als salontafel en handig als bijzettafel

€189.00*
Buy with Apple Pay
Mangohout tv dressoir Barcelona 4 laden
By Guus mangohout tv dressoir Barcelona met 4 handige opbergladen. Een dressoir wat mooi te combineren is met het nieuwe rek Barcelona het hoge dressoir Barcelona. Het mangohout is mooi licht afgewerkt en in combinatie met het zwarte metaal heeft het een aparte industriële uitstraling.

€495.00*
Buy with Apple Pay
Mangohout TV Dressoir Madrid
TV Dressoir Madrid heeft een mooie industriële, maar ook moderne uitstraling en is daardoor in vele interieurs te gebruiken. De Mangohouten planken zijn mooi licht gekleurd en afgewerkt. Het dressoir is verkrijgbaar met een zwart metalen frame. Dressoir Madrid is te verkrijgen alle Loods 5 filialen.

€350.00*
Buy with Apple Pay
Mangohout TV Dressoir Murcia
TV Dressoir Murcia is een elegant en stijlvol tv dressoir. De Murcia is gemaakt van stoer afgewerkt mangohout en heeft een metalen frame.

€395.00*
Buy with Apple Pay
Nieuw
Mangohout tv dressoir Palermo 3 laden
By Guus Tv dressoir Palermo 3 laden is een mooi glad afgewerkt dressoir gemaakt van mangohout en zwart metaal. Het dressoir heeft 3 handige grote laden en een openruimte voor spelcomputer en televisie ontvanger.

€450.00*
Buy with Apple Pay
Nieuw
Mangohout tv dressoir Parijs
By Guus tv dressoir Parijs is nieuw in de collectie. Het dressoir is gemaakt van mooi glad afgewerkt mangohout en heeft een zwart metalen frame. Tevens heeft het dressoir 3 grote laden om van alles in op te ruimen.

€495.00*
Buy with Apple Pay
Nieuw
Mangohout tv dressoir Parijs
By Guus tv dressoir Parijs 2 deuren 2 laden is nieuw in de collectie. Het dressoir is gemaakt van mooi glad afgewerkt mangohout en heeft door de 2 deuren en 2 laden voldoende opbergruimte. Het metalen frame is mooi zwart afgewerkt.

€495.00*
Buy with Apple Pay
Mangohout tv dressoir Pisa
By Guus tv dressoir Pisa 4 laden is nieuw in de collectie. De Pisa is gemaakt van mooi glad afgewerkt mangohout en heeft 4 grote opbergladen. De poten staan schuin naar buiten en dat geeft een speelse style.

€375.00*
Buy with Apple Pay

Alle meubelen die op onze website ziet worden voor jouw rechtstreeks geïmporteerd van onze fabrikant in India. Direct van de bron. Pinky promise.


Waar komt mangohout vandaan?

Mangobomen komen oorspronkelijk uit India, Myanmar en Oost-Azië. Hoewel het hout het meest wordt verbouwd in India, wordt mangohout ook gekweekt in Kenia en China


Welke kleur is mangohout?

De natuurlijke kleur van mangohout is meestal goudbruin, hoewel er ook varianten zijn met een meer gele tint of zwarte of roze strepen over het oppervlak. Het hout is vaak prachtig verkleurd door ‘spalting’, waarbij hout door schimmel van kleur kan veranderen. Spalted Mangohout bevat kleurstrepen, variërend van lichtbeige tot zwart, en is een look die zeer gewild is bij ambachtslieden.


Waarom een meubel van mangohout?

Mangohout is een duurzaam hardhout, wat betekent dat het perfect is voor het maken van op maat gemaakte meubelontwerpen; het heeft een sterkte die vergelijkbaar is met eikenhout. Het verslijt niet snel en veroudert prachtig, waardoor je gemoedsrust hebt dat je meubels tientallen jaren meegaan.


Wat maakt mangohout zo stoer?

Mangohout is een unieke hardhoutsoort, met een robuuste en stoere uitstraling? Door de patronen in het hout echt uniek. Hoe mooi is dat?


Waarom is mangohout ecologisch?

Mangohout is zeer duurzaam door de teelt als eerst een fruitboom. De bomen groeien relatief snel tot volwassenheid. Na ongeveer 15 jaar bereiken de bomen volwassenheid en stoppen ze met produceren van mango's en worden ze onvruchtbaar. De bomen worden daarna gekapt en verder gebruikt voor o.a. meubelen. Nieuwe bomen worden geplant voor mango producties. Hierdoor creëren de boeren in India een duurzame cyclus van plantage en oogst.