Bezorgen by Guus.


Lees hier alles over "the last mile".

Hoe werkt gratis bezorging?


by Guus bezorgt jouw bestelling gratis (binnen Nederland & België) bij een bestelling vanaf € 50,00. Heb je specifieke bezorgwensen? Dan kun je kiezen voor ‘afleveren op of in specifiek(e) dag of tijdvak’. Na het kiezen van deze verzendwijze worden de verzendopties en de mogelijke verzendkosten getoond. Afhankelijk van de grootte van het pakket en het orderbedrag heb je de keuze uit verschillende opties:

Gratis verzending (Nederland en België)

Bestellingen met een orderbedrag vanaf € 50,00

Bijkomende kosten (Nederland en België)

Bestellingen met een orderbedrag onder € 50,00 (€ 4,95 verzendkosten)

Met welke transporteurs bezorgen jullie?


Geen! by Guus bezorgt jouw bestelling atlijd zelf. Wij nemen altijd contact met je op om samen met jou een geschikt bezorgmoment uit te kiezen.

Nadat je een bestelling hebt geplaatst op byguus.nl nemen wij binnen 4 uur contact op om een afspraak in te plannen. Wij bellen dus altijd met je om een afspraak in te plannen zodat wij niet voor een dichte deur staan.

Heb je je bestelling geplaatst bij een van onze verkooppartners zoals Loods 5 neem dan direct contact op met desbetreffende verkooppartner.

Let op! Wij leveren tot aan de eerste drempel mits anders overeen is gekomen. De producten worden dus tot aan de drempel van jouw huis geleverd. Verpakt en wel wordt jouw bestelling aan de drempel bezorgd. Is er een bijzondere situatie zoals een wegopbreking. Meldt dit vooraf zodat onze chauffeurs hiermee rekening kunnen houden.Kan ik mijn bestelling zelf afhalen?


Heb je je bestelling direct geplaatst bij ons dan kan dit in overleg. Wij zorgen dat jouw bestelling klaarstaat in ons magazijn in Beverwijk. Helaas is dit alleen mogelijk tijdens kantooruren.

Heb je je bestelling geplaatst bij een van onze verkooppartners neem dan direct contact op met desbetreffende verkooppartner.