Mangohout eettafel Murcia rond

Productinformatie "Mangohout eettafel Murcia rond"
Eettafel Murcia rond is een stoere robuuste mangohout eettafel. Gemaakt van mooi afgewerkt mangohout met stoere stalen poten. Het mangoblad is 4 cm dik en de hoogte van de tafel is 78 cm. Door de afmeting van 150 cm is het mogelijk om met 6 mensen aan de tafel te zitten.
Houtsoort: Mangohout
Kleur hout: Goudbruin
Vorm: Rond
Kleur frame: Zwart
Frame: Staal
Montage: Gemonteerd
Garantie: 2 jaar
Mangohout eettafel Rome
Beschikbaar in maten: 160 x 90 cm
De Mangohout Eettafel Rome is een prachtig ontworpen meubelstuk dat perfect past in elke moderne woonkamer. Het is gemaakt van duurzaam mangohout, dat een warme, natuurlijke uitstraling geeft. De Rome-model eettafel heeft een rechthoekige vorm met afgeronde hoeken en een gladde, matte afwerking. Het is een stijlvolle en functionele tafel die perfect is voor het serveren van maaltijden of het verzamelen van familie en vrienden. De Mangohout Eettafel Rome is een must-have voor elke moderne woning.

€ 375,00*
Mangohout eettafel Palemo
Beschikbaar in maten: 150 cm rond
By Guus mangohout eettafel Palermo zwart is een prachtige glad afgewerkte ronde eettafel. Het blad is mooi zwart gelakt. Blad dikte is 4,5 cm opgedikt en is verkrijgbaar in 2 maten, namelijk 130 cm en 150 cm / hoogte 76cm. De poten zijn zwart en van metaal gemaakt.

Varianten van € 425,00*
€ 525,00*
Mangohout eettafel Barcelona 200cm
By Guus eettafel Barcelona is stoere industriële mangohout eettafel in de maat 200x100x76 cm. De tafel is mooi licht gekleurd, gemaakt van mango hout en zeer goed afgewerkt. De mango hout tafel heeft zwarte stalen kruispoten. Deze tafel is ideaal in meerdere interieurs.

€ 550,00*